Stichting Agora Weert

Wij zijn een gepassioneerde stichting die zich inzet voor vernieuwend onderwijs. Samen streven we naar de introductie van Agora-onderwijs in Weert, waarbij nieuwsgierigheid en zelfontwikkeling centraal staan. Doe met ons mee terwijl we de toekomst van leren herdefiniëren!

We geloven dat Agora-onderwijs in Weert een revolutionaire verschuiving teweeg kan brengen in hoe kinderen leren en groeien. Het stimuleert ondernemerschap, creativiteit en zelfbewustzijn, terwijl het tegelijkertijd een solide basis van kennis en vaardigheden biedt. Door Agora naar Weert te brengen, willen we een onderwijsomgeving creëren waarin leerlingen niet alleen voorbereid worden op toekomstige uitdagingen, maar waarin ze ook leren hoe ze autonome, verantwoordelijke en nieuwsgierige individuen kunnen zijn. Onze initiatiefgroep heeft zich toegewijd aan het verwezenlijken van deze visie. Samen met lokale belanghebbenden, ouders en educatieve professionals werken we aan het realiseren van een Agora-school in Weert.

We nodigen jou uit om deel te nemen aan dit avontuur. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin onderwijs niet alleen informeert, maar ook inspireert; waar kinderen niet alleen leren, maar ook gedijen.